Open repetitie 28 januari

      Reacties uitgeschakeld voor Open repetitie 28 januari

Muziekvereniging Constantia organiseert op dinsdag 28 januari een open repetitie in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Wil je in 2020 eens ervaren hoe het is om in een harmonie-orkest te spelen onder begeleiding van een echte dirigent? Dat kan!

Als je minimaal anderhalf jaar muziekonderwijs volgt (of hebt gevolgd) ben je welkom om tijdens de open repetitie mee te spelen met het Klein Orkest. Als je al wat langer muziek maakt (A/B niveau), kun je meespelen met het Groot Orkest. Beide orkesten staan onder leiding van dirigente Arlette Zwaans.

Vind je het spannend om mee te spelen maar ben je wel nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom. Kom dan gewoon eens luisteren op 28 januari om 18.15 uur (Klein Orkest) of 19:30 uur (Groot Orkest) in de grote zaal van de Nieuwe Nobelaer.

Speel je slagwerk, dan is meedoen met slagwerkgroep Stixx (onder leiding van Tony van de Broek) misschien iets voor jou. Ook bij hen kun je meedoen of gaan kijken op de 28e. De repetitie van STIXX start om 19:30 uur.

De repetities vinden plaats in de Nieuwe Nobelaer en zijn toegankelijk voor jeugd en volwassenen.

Geef je vooraf op door een email te sturen aan secretaris@constantia-el.nl Geef aan met welk orkest je mee wilt spelen en welk instrument je speelt. Je krijgt dan de muziek toegestuurd zodat je vooraf een beetje kunt oefenen (eventueel in overleg met je muziekdocent). Wil je graag meespelen maar heb je geen eigen instrument (meer)? Geef dit aan in je email, dan kijkt Constantia of je gedurende de repetitie een instrument kunt lenen.