image013

Vrienden van Constantia

Mogen wij u als speciale vriend verwelkomen bij Constantia?

Muziek verenigt, verrijkt en brengt glans.

Met een gedreven groep muzikanten en vrijwilligers zetten wij ons elk jaar in om een plaats te bieden om te groeien als muzikant, om samen muziek te kunnen maken en om een aantal mooie concerten te mogen geven binnen Etten-Leur.

Ook met het kinderorkest (Klein Orkest) zetten we ons actief in, zodat het voor alle kinderen in Etten-Leur mogelijk is om samen muziek te maken. Hiermee willen we de traditie van de inmiddels 135-jarige Constantia overdragen aan volgende generaties.

Instrumenten, opleiding, professionele begeleiding en zaalhuur kosten ons veel geld en dat geld kan onmogelijk alleen door contributies opgebracht worden. Daarom kunnen we uw steun goed gebruiken!

U kunt ons ondersteunen door deel te nemen aan een van de volgende vriendenprogramma’s
Een “Vriend van Constantia” voor € 25 per jaar.

Wij houden u op de hoogte van onze activiteiten middels onze digitale nieuwsbrief en informeren u tijdig over het plaats-vinden van onze concerten. Bij bevestiging van uw komst verzorgen wij voor twee personen gereserveerde plaatsen op een toppositie.

Een “Goede vriend” voor € 55 per jaar.
Als beste vriend ontvangt u naast ons digitale nieuwbrief ook een persoonlijke uitnodiging per e-mail van al onze concerten. Indien u uw komst vooraf bevestigt zorgen wij ervoor dat u jaarlijks gratis twee entreekaarten ontvangt voor één concert met gereserveerde plaatsen op een toppositie.
Bovendien ontvangt u gratis twee consumpties. U kunt dan bij aanvang van het concert aangeven wat u in de pauze of na het concert wilt drinken. U kunt kiezen uit koffie, thee, bier of wijn. Wij zetten uw consumptie dan voor u klaar zodat u hier niet voor in de rij hoeft te staan.

“Allerbeste vriend” van Constantia voor € 85 per jaar.
Als Allerbeste vriend van Constantia treft u eeuwige dankbaarheid !
U ontvangt onze digitale nieuwbrief en een persoonlijke uitnodiging per e-mail van al onze concerten. Indien u uw komst vooraf bevestigt ontvangt u gratis twee entreekaarten voor “alle concerten” met gereserveerde plaatsen op een toppositie.
Bovendien bieden wij u bij twee concerten gratis twee consumpties aan. U kunt dan bij aanvang van het concert aangeven wat u in de pauze of na het concert wilt drinken. U kunt kiezen uit koffie, thee, bier of wijn. Wij zetten uw consumptie dan voor u klaar zodat u hier niet voor in de rij hoeft te staan.

Natuurlijk zien wij u als vriend, maar mogen wij uw vriendschap ook verzilverd zien?
Wij zouden uw aanmelding bijzonder waarderen.

Meldt u zich dan aan bij  vrienden@constantia-el.nl 

of neem contact op met een van de bestuursleden via telefoonnummer: 06-13040919.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Constantia