image005

Repetities

Dit  Orkest  maakt deel uit van het aaneensluitende en complete jeugdtraject bij Constantia voor kinderen vanaf circa 7 jaar. Het biedt jonge muzikanten de mogelijkheid om met plezier, het samen muziek maken verder te ontwikkelen.  Men vind er muzikanten die met het muziek spelen kennis hebben gemaakt via ons programma “Ik Speel Muziek” en vervolgens  een half jaar in team verband via Constantia muziekles hebben gevolgd . Maar ook muzikanten die via N.N.  individueel les volgen en graag samen met anderen het muziek maken ontwikkelen. Afhankelijk van de snelheid van ontwikkelen blijven de muzikanten in dit orkest meespelen totdat ze volgende de dirigent sterk genoeg zijn om de overstap naar Constantia’s Klein Orkest te maken.

Het Opleiding Orkest repeteert iedere week op dinsdagavond van half zes tot kwart over zes in de Nieuwe Nobelaer. Meestal wordt daarvoor de grote zaal gebruikt.

Mocht de grote zaal bezet zijn dat wordt uitgeweken naar het evenementenplein of de kleine zaal. Alle repetities worden geleid door onze dirigent Arlette Zwaans.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen repetities.